Η Τζίνα Ντέιβις πρωταγωνίστησε δίπλα στη Σούζαν Σάραντον το 1991 στην ταινία «Θέλμα και Λουίζ» και σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο The Graham Norton Show αναφέρθηκε στην οντισιόν του Μπραντ Πιτ που του εξασφάλισε τον ρόλο στη συγκεκριμένη επιτυχία.

«Όλοι τους ήταν πολύ όμορφοι», είπε για τους τέσσερις που διεκδικούσαν τον ρόλο. «Δεν με ένοιαζε πως θα τον έπαιρνε. Τότε έρχεται ο τέταρτος και είναι ο Μπραντ Πιτ. Είναι τόσο χαρισματικός».

Η Ντέιβις αποκάλυψε ότι εντυπωσιάστηκε από τον όμορφο νεαρό τόσο που ξέχασε την ατάκα της.

Δεν ήξερε τότε τους υποψήφιους για τον ρόλο, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Μαρκ Ράφαλο και ο Γκραντ Σόου από τη σειρά Melrose Place.

Η ίδια είχε μια τυχαία συνάντηση με τον τέταρτο υποψήφιο σε μια πτήση από την Ευρώπη με προορισμό το Λος Άντζελες. «Αυτός ο κύριος ήταν πολύ φιλικός. Και τελικά μου είπε: “Ξέρεις, μισώ τον Μπραντ Πιτ”. Του είπα: “Όχι, δεν τον μισείς. Είναι πολύ καλός φίλος σου”. Εκείνος είπε: “Όχι τον μισώ γιατί πήρε τον ρόλο”.

Εγώ του είπα: “Ήθελες τον ρόλο;”. Και εκείνος απάντησε: “Δεν το κατάλαβες όταν έκανα οντισιόν μαζί σου;”. Και ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ».

Τζορτζ Κλούνεϊ

Προφανώς τα συναισθήματά του άλλαξαν με τον καιρό καθώς οι δύο σταρ πρωταγωνίστησαν στη συνέχεια σε ταινίες μαζί. Τον Σεπτέμβριο, ο Μπραντ Πιτ χαρακτήρισε τον Τζορτζ Κλούνεϊ τον πιο όμορφο άντρα στον κόσμο.

Πηγή: newsbeast.gr