Νεφελώδης θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας σήμερα Πρωτομαγιά με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, με τη θερμοκρασία να σημειώνει νέα μικρή άνοδο.

Σύμφωνα με το meteo.gr, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά και ημιορεινά της Θράκης, ενώ είναι πιθανό αυτές να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού κατά βάση μεγέθους.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 23-24, στη Θεσσαλία από 5 έως 24-25 βαθμούς, στην Ήπειρο από 5 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 13 έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 20-21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο από τις βραδινές ώρες τοπικά έως 5 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης προς τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βόρεια και δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και δυτικά θα είναι τοπικά έως 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα βροχής τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Πηγή: newsbeast.gr