Υποψήφιος με τον συνδυασμό της Μαρίνας Πατούλη θα είναι ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η Μαρίνα Πατούλη, έχει κάνει γνωστό πως διεκδικεί τη θέση της δημάρχου στο Δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε και την υποψηφιότητα του Λάμπη Λιβιεράτου ως δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό της.

«Ήρθαμε με την κυρία Πέγκυ Γρίβα, που είναι υποψήφια στον συνδυασμό μας, να ακούσουμε τον Λάμπη, που έχουμε τη χαρά να μας αγκαλιάσει και να συστρατευθεί μαζί μας» δήλωσε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Πώς προέκυψε η συνεργασία τους σε πολιτικό επίπεδο; «Με τον κύριο Λιβιεράτο γνωριζόμαστε χρόνια. Το περασμένο Σάββατο είχαμε έρθει εδώ, μιλήσαμε με τον Λάμπη και πραγματικά αγκάλιασε με πολλή αγάπη την πρότασή μου» τόνισε η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα του Alpha.

«Έχω μεγαλώσει στην Πεύκη, έχω παίξει στις αλάνες. Πολλοί που είναι υποψήφιοι παίζαμε από μικρά παιδιά. Είναι ένας τόπος που τον γνωρίζω καλά. Ήμουν και εκλεγμένη από το 2014. Εισπράττω ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα, όχι μόνο αποδοχής και αγάπης αλλά και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για την επόμενη μέρα για τον Δήμο μας» σημείωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Πηγή: newsbeast.gr