Στο Ellinikon Seaside, το δημοφιλέστερο και πιο διαχρονικό club στην Αίγινα θα βρεθεί το βράδυ της Δευτέρας 29ης Αυγούστου ο Light, για ένα αξεπέραστο live που θα αποτελέσει και το τελευταίο πάρτι του καλοκαιριού στο νησί. Ο διάσημος trapper θα ανέβει στο stage και θα τραγουδήσει όλα τα αγαπημένα τραγούδια παρέα με το κοινό που δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε special event που διοργανώνει το Ellinikon Seaside.

Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή των μοναδικών lives που διοργανώνει σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν -το περασμένο διάστημα στο stage του ανέβηκαν οι FY, Ζοζεφίν, Trannos- το Ellinikon Seaside για ακόμη μία φορά δίνει το δικό του ρυθμό στα βράδια τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών του νησιού, σε μια τελευταία μουσική γιορτή για το καλοκαίρι που σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται, τουλάχιστον ημερολογιακά.

Μικροί και μεγάλοι γίνονται ένα στο δημοφιλές club, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές και διασκεδάζοντας με τις μουσικές και τα τραγούδια των δημοφιλών καλλιτεχνών που ανεβαίνουν στη σκηνή του Ellinikon Seaside.

Όσοι θα βρίσκεστε στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού το βράδυ της Δευτέρας 29ης Αυγούστου μην παραλείψετε να ζήσετε την πιο fun πλευρά της Αίγινας μέσα από τα ξεσηκωτικά events του Ellinikon Seaside.

Ο FY ανέβηκε στο stage του Ellinikon Seaside στις 18 Ιουλίου και μικροί και μεγάλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα τραγουδώντας τις επιτυχίες του.

Πάρτε μια μικρή γεύση από το live της Ζοζεφίν στις 8 Αυγούστου όπου θερμοκρασία και διασκέδαση εκτοξεύτηκαν στα ύψη.

Πάρτε μια ιδέα από το live του Trannos στο Ellinikon Seaside στις 23 Αυγούστου, κατά την διάρκεια του οποίου το κέφι χτύπησε κόκκινο! Κάτι αντίστοιχο αναμένεται και για το live του Light στις 29 Αυγούστου.

Πληροφορίες

Τότη Χατζή 10, Αίγινα, 6936 111213, 22970 28605

ellinikon.net

Πηγή: newsbeast.gr