«Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, με φοβερές νοητικές ικανότητες, αλλά και εκπληκτικό ήθος. Ήταν τόσο πολύ συνεργάσιμο, σεβόταν απόλυτα τους δασκάλους και συνεργαζόταν άριστα με τους μικρούς μαθητές μου».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Ελένη Σαατσάκη, η πρώτη δασκάλα του νέου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, στην κάμερα της ΕΡΤ.

Όπως είπε, «ο Νίκος πρώτος τελείωνε τις μικρές προτάσεις του και όταν οι άλλοι δεν τα κατάφερναν πήγαινε κρυφά να τα βοηθήσει. Τότε εγώ τον μάλωνα και αυτός μου απαντούσε “μα κυρία δεν ήξερε το καημένο”».

«Το ήθος του ήταν μοναδικό. Έχει λόγο με ντομπροσύνη, έχει ρωμαλέο ελληνικό λόγο αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ συγκροτημένος και ενωτικός», σχολίασε η δασκάλα του Νίκου Ανδρουλάκη, η οποία είχε προλογίσει μια από τις τελευταίες προεκλογικές εμφανίσεις του στην Κρήτη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η κ. Σαατσάκη ανέφερε ότι «στα 35 χρόνια της υπηρεσίας μου σπανιότατα συνάντησα μαθητή με τις ικανότητες του Νίκου Ανδρουλάκη και το ήθος του. Εάν δεν με είχε σημαδέψει δεν θα τον θυμόμουν».

Πηγή: newsbeast.gr