Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ξεκινάει την Παρασκευή στο Βελιγράδι, με την Εθνική μας Ομάδα να δίνει δυναμικό παρών με επτά αθλητές και αθλήτριες. Στο πλευρό τους έχουν τον ΟΠΑΠ, Μέγα Χορηγό του ΣΕΓΑΣ, που εύχεται καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου, στη Stark Arena του Βελιγραδίου και είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση του κλασικού αθλητισμού για το 2022.

Φαβορί για μετάλλιο ο Μίλτος Τεντόγλου

Το μεγαλύτερο όνομα της ελληνικής αποστολής κι ένα από τα κορυφαία της διοργάνωσης είναι ο Μίλτος Τεντόγλου (μήκος), που συμμετέχει για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Ο Κώστας Δουβαλίδης (60 μ. εμπ.) είναι ο αθλητής με τις περισσότερες συμμετοχές, καθώς θα αγωνιστεί για πέμπτη φορά στην κορυφαία διοργάνωση. Τα υπόλοιπα μέλη είναι οι Νίκος Ανδρικόπουλος (τριπλούν), Ειρήνη Βασιλείου (400 μ.), Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ), Ελισάβετ Πεσιρίδου (60 μ. εμπ.) και Ραφαέλα Σπανουδάκη (60 μ.).

Για την ελληνική αποστολή μιλούν στην κάμερα του ΟΠΑΠ ο Σύμβουλος Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ Λάμπρος Παπακώστας, ο Τεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Ομάδας Χρήστος Μελέτογλου και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Γιώργος Πομάσκι.

Οι αθλητές και αθλήτριες του στίβου εξηγούν πόσο σημαντική είναι η στήριξη του ΟΠΑΠ για την επίτευξη των στόχων τους.

Πηγή: newsbeast.gr