Από το Ηράκλειο της Κρήτης δόθηκε η εκκίνηση για να ξεκινήσουν οι εφετινοί αγώνες Run Greece, που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους μια μοναδική δρομική εμπειρία. Στο Run Greece Ηράκλειο 2022, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, έδωσαν δυναμικό παρών περισσότεροι από 2.000 δρομείς, που συμμετείχαν στις διαδρομές των 10 και 5 χιλιομέτρων και στον παιδικό αγώνα του 1 χιλιομέτρου.

Run Greece Ηράκλειο

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, ήταν δίπλα σε όλους τους αθλητές του Run Greece για να τους εμψυχώσει και να χειροκροτήσει την προσπάθειά τους.

Οι Δημήτρης Χαραλαμπάκης, Πρόεδρος Σωματείου Πρακτόρων ΟΠΑΠ Ηρακλείου, Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης και Κώστας Κεντέρης, Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ, βραβεύουν τους δρομείς που τερμάτισαν πρώτοι στον αγώνα των 10 χλμ.

Αυλαία με κρητικό γλέντι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού ολοκληρώθηκε με ένα κρητικό γλέντι, που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο κέντρο του Ηρακλείου. Εκεί βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, αθλητές της ομάδας του ΟΦΗ, καθώς και πολλοί από τους δρομείς, που είχαν την ευκαιρία να ανακτήσουν τη χαμένη τους ενέργεια απολαμβάνοντας λαχταριστά εδέσματα.

Οι νικητές των αγώνων

Κρητικό γλέντι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο

To RUN GREECE, που πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά στο Ηράκλειο, αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη και προσελκύει δρομείς από όλη την Κρήτη.

Βράβευση

Νικητής στον αγώνα των 10 χλμ. αναδείχθηκε ο  Αντώνης Κωστάκης, με χρόνο 35.26, ενώ στην αντίστοιχη απόσταση των γυναικών πρώτη τερμάτισε η Χριστίνα Κατσουράκη με χρόνο 38.08. Στα 5 χιλιόμετρα, πρώτος ήταν ο Γιάννης Παπαλεωνίδας, με χρόνο16.39, και πρώτη γυναίκα η Ειρήνη Αραμπατζή, με 21.53.

Η ομάδα του ΟΠΑΠ και αθλητές του ΟΦΗ στο κρητικό γλέντι που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ, στο Ηράκλειο, μετά το δρομικό γεγονός

Ο επόμενος αγώνας της σειράς Run Greece θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου, στην Καστοριά.

Πηγή: newsbeast.gr