Μέσω δηλώσεών του στην τηλεόραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Πογκμπά παραδέχθηκε ότι η ανάκαμψη από τις συνέπειες του κορονοϊού δεν είναι τόσο απλή ακόμη και για οργανισμούς όπως αυτοί των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Ο Γάλλος άσος τόνισε ότι, ακόμα κι αν κάποιος νόσησε ήπια -όπως εκείνος- αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολο να πρέπει να τρέξει 90 λεπτά στο παιχνίδι και να κάνει καθημερινα προπονήσεις.

«Είναι μια περίεργη αίσθηση, περίπλοκη να το εξηγήσεις γιατί δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν το περάσεις. Ακόμη και στην προπόνηση είπα στους προπονητές ότι ένιωθα παράξενα, ότι δεν ένιωθα τον εαυτό μου. Κουράστηκα γρήγορα και σταμάτησα πολύ γρήγορα όταν ήρθε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, δεν μπορούσα να τρέξω, ακόμα κι αν το δοκίμασα», είπε ο 27χρονος μέσος σύμφωνα με όσα μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να προσπαθήσει να  αγωνιστεί, δεδομένου ότι εξετάστηκε θετικός πριν από την έναρξη της σεζόν και αναγκάστηκε να χάσει μόνο τους αγώνες της εθνικής ομάδας στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Χρειάστηκε, όμως, πολύς χρόνος για να επιστρέψει στον «πραγματικό Πογκμπά», όπως λέει ο ίδιος: «Μίλησα με τον προπονητή και του είπα να παίξω και να δούμε πώς πάει, αλλά κουράστηκα γρήγορα. Μου πήρε πολύ χρόνο για να επιστρέψω στη κατάσταση που ήμουν», πρόσθεσε ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής.

Πηγή: newsbeast.gr