Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο στον αθλητισμό. Μετρώντας μόνο νίκες απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο τις τρεις φορές που έπαιξαν ως αντίπαλοι και έχοντας κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης, ο Άγγελος Χαριστέας είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να εξηγήσει στα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών  ΟΠΑΠ ότι μπορούν να πετύχουν ακόμη και τα πιο απίθανα πράγματα. 

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας Ομάδα το 2004 στηρίζει το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ και βρίσκεται δίπλα στους μικρούς ποδοσφαιριστές από τη θέση του μέντορα. Ο Άγγελος Χαριστέας συμμετέχει στις προπονήσεις των παιδιών, τους δίνει πολύτιμες συμβουλές και προπονητικά tips για να βελτιώσουν την τεχνική τους και μοιράζεται μαζί τους ποδοσφαιρικές εμπειρίες και ιστορίες από την ένδοξη πορεία του στα γήπεδα της Ευρώπης.

Ο Άγγελος Χαριστέας με τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ

Πριν από λίγες ημέρες, ο Άγγελος Χαριστέας επισκέφθηκε την ακαδημία «Αχιλλέας Τριανδρίας», όπου τα παιδιά τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Στο πλευρό 178 ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ υποστηρίζει 128 ποδοσφαιρικές ακαδημίες και 50 ακαδημίες μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτές συμμετέχουν συνολικά 18.000 παιδιά, τα οποία, μέσω του προγράμματος, λαμβάνουν – μεταξύ άλλων – αθλητικό εξοπλισμό και προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, ενώ έχουν και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Κώστας Βελιτζέλος, Διευθυντής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Αχιλλέας Τριανδρίας», Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ανδρέας Μουλαράς, Πρόεδρος του Συλλόγου «Αχιλλέας Τριανδρίας», Άγγελος Χαριστέας, Πρωταθλητής Ευρώπης Euro 2004, Θωμάς Βασιλάκης, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου «Αχιλλέας Τριανδρίας»

Παράλληλα, τα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ και οι γονείς τους έχουν πρόσβαση σε ειδικό επιστημονικό υλικό για θέματα διατροφής και ψυχολογίας, μέσω της online πλατφόρμας του προγράμματος Sports Academies Online.

Πηγή: newsbeast.gr