Συντονιστείτε στις 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 με τον Instagram λογαριασμό των theSPEAKERS όπου θα πραγματοποιηθεί live η συνομιλία του Robin Sharma με τον Αποστόλη Κουμαρίνο από τους theSPEAKERS.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο διακεκριμένος Robin Sharma θα μιλήσει στο ελληνικό κοινό και θα υπάρχει η δυνατότητα να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού. Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του, ο ηγέτης δίχως τίτλο που μας παροτρύνει να σηκωθούμε στις 5 π.μ., ανυπομονεί να γνωρίσει το ελληνικό κοινό από κοντά για πρώτη φορά και να απαντήσει σε ερωτήσεις του σε μια συζήτηση διάρκειας 45 λεπτών.

Βρείτε εδώ τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα βιβλία του Robin Sharma!

Λίγα λόγια για τον Robin  Sharma

Ο ROBIN SHARMA είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best sellers, μεταξύ των οποίων το βιβλίο Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα), που έχει μεταφραστεί σε εβδομήντα γλώσσες. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή: να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP.

Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία Τα μυστικά του μοναχού που πούλησε τη Ferrari του, Ηγέτης δίχως τίτλο, Ποιος θα κλάψει όταν πεθάνεις, Η σοφία του γονέα, Η σοφία του Ηγέτη, Ανακάλυψε το πεπρωμένο σου, Για μια υπέροχη ζωή (μέρος 1ο και 2ο), Το κλαμπ των 5 π.μ.

Λίγα λόγια για τον Αποστόλη Κουμαρίνο

Founder of theSPEAKERS

Ο Αποστόλης Κουμαρίνος είναι Πρωταθλητής Δημόσιας Ομιλίας, στέλεχος επιχειρήσεων και ερασιτέχνης Υπερμαραθωνοδρόμος.
Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ, Καναδά και από τότε που θυμάται τον εαυτό του ζει για να επικοινωνεί. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε να διαβάζει βιβλία με επίκεντρο τη ρητορική και την αυτοβελτίωση. Ολοκληρώνοντας το MBA, συν-ίδρυσε 2 ρητορικούς ομίλους και διακρίθηκε ως πρωταθλητής αυθόρμητου λόγου. Το 2018 ίδρυσε τους theSPEAKERS – έναν πρωτοπόρο χώρο αυτοβελτίωσης στην εξέλιξη και ανάπτυξη της δημόσιας ομιλίας και προφορικής επικοινωνίας. Εκτός αυτού συνέχισε να εκπαιδεύεται σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης αποφοιτώντας το 2019 από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α. ως Certified Coach. Τέλος, το 2020 αποφοίτησε με άριστα από το ετήσιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διαπραγματεύσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ποιοι είναι οι theSPEAKERS

Οι theSPEAKERS είναι μια μικρή ομάδα με μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος για επικοινωνία. Όπως κάθε καλή ιδέα, ξεκινά από έναν δημιουργικό άνθρωπο που είχε την ικανότητα να τη μεταδώσει. Η ιστορία αρχίζει όταν ο Αποστόλης Κουμαρίνος, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του, άρχισε να επενδύει ο ίδιος σε γνώσεις για την τέχνη της επικοινωνίας. Τις αξιοποίησε τόσο καλά, που έγινε πρωταθλητής δημόσιας ομιλίας και ενέπνευσε και άλλους που είχαν την ικανότητα να ακούσουν και να αναγνωρίσουν τις δυνατότητες αυτές. Η ιδέα της ίδρυσης των theSPEAKERS έρχεται για να καλύψει το ουσιαστικό κενό της ανάπτυξης της επικοινωνιακής ικανότητας που θεωρείται δεδομένη, χωρίς όμως να είναι.

Οι theSPEAKERS αποτελούν έναν πρωτοπόρο και καινοτόμο χώρο αυτοβελτίωσης που εστιάζει στην εξέλιξη και ανάπτυξη της δημόσιας ομιλίας και προφορικής επικοινωνίας. Συνεργάζονται με τους καλύτερους στον τομέα της αυτοβελτίωσης εξασφαλίζοντας ότι θα ακουστεί σωστά το μήνυμά τους ώστε να οδηγήσει στην επιθυμητή αλλαγή του καθενός μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα και τις επόμενες εκδηλώσεις των theSPEAKERS επισκεφτείτε το thespeakers.gr.

Πηγή: newsbeast.gr