Μια πρώην νοσοκόμα αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή και να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans, όταν ανακάλυψε ότι ο επί δύο χρόνια σύντροφος της και μελλοντικός σύντροφος, ξόδεψε όλες τις οικονομίες της για να συντηρήσει κρυφά μια δεύτερη οικογένεια.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 37χρονη Dara εργάζονταν ως νοσοκόμα στις ΗΠΑ και ήταν σε δίχρονη σχέση με έναν άντρα, ενώ είχαν αποφασίσει να παντρευτούν. Έτσι, ταξίδεψε μαζί του μέχρι την Νέα Υόρκη, για να γνωρίσει τους γονείς του, όμως τότε ήρθε αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια.

Η 37χρονη Dara

Όπως είπε, λίγο μετά την γνωριμία με την μέλλουσα πεθερά της, αποφάσισε να την ψάξει στο Facebook για να γίνουν φίλες. Τότε διαπίστωσε ότι ακολουθούσε έναν λογαριασμό, στον οποίο η φωτογραφία ήταν του συντρόφου της, ο οποίος πόζαρε αγκαλιά μαζί με μια άλλη έγκυο γυναίκα. Έτσι, έψαξε για περισσότερες πληροφορίες και διαπίστωσε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν οκτώ μηνών έγκυος και σε σχέση με τον σύντροφό της.

Τότε, του ζήτησε εξηγήσεις και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι μεγάλωνε μια δεύτερη κρυφή οικογένεια και πως το παιδί ήταν δικό του. Μάλιστα, για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα, είχε ξοδέψει όλες τις οικονομίες της μελλοντικής συζύγου του, για να φροντίζει την έγκυο ερωμένη του.

Η στροφή για να βγάλει «τα σπασμένα»

Η 37χρονη πέρα από το σοκ της προδοσίας, έπρεπε να έρθει αντιμέτωπη και με τα χρέη της, καθώς ο πρώην σύντροφος της, ναι μεν εξακολουθούσε να την διεκδικεί, όμως ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα της επέστρεφε τα χρήματα.

Έτσι, η ίδια βρήκε την λύση στο OnlyFans και όπως υποστήριξε, μέσα σε έναν μήνα έβγαλε 30.000 δολάρια, όσα δηλαδή έβγαζε σε έναν χρόνο ως νοσοκόμα. Αφού λοιπόν, μπόρεσε να βγάλει «τα σπασμένα» -όπως είπε- παραιτήθηκε από την δουλειά ως νοσοκόμα και πλέον ζει από το OnlyFans.

Η Dara αναφέρει ότι μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 500.000 δολάρια και μάλιστα δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την νέα εργασία της, μια απόφαση που δεν μετανιώνει καθόλου. Παρόλα αυτά, διευκρινίζει ότι μπορεί να περνάει καλά, αλλά οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο εξαιτίας των χρεών και πως σε αντίθετη περίπτωση μάλλον δεν θα το είχε κάνει.

Μάλιστα, σχετικά με τον πρώην, είπε ότι δεν της επέστρεψε τα χρήματα, όμως της ζήτησε επανασύνδεση, ειδικά από την στιγμή που είδε ότι έχει OnlyFans . Αυτή όμως τον έχει μπλοκάρει και αποφεύγει τα μηνύματα του, γιατί όπως είπε θέλει να αφήσει πίσω το παρελθόν.

Πηγή: newsbeast.gr