Ο ραδιοφωνικός σταθμός SFERA 102,2 του Ομίλου Πολίτη, σε συνεχή επαγρύπνηση για το θέμα του κορονοϊού και με ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους του, ανακοινώνει ότι ο κ. Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ραδιοφωνικός παραγωγός της καθημερινής εκπομπής 18:00-21:00, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό COVID-19.

Ακολουθώντας ένα αυστηρό πρωτόκολλο καθώς και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ο Όμιλος Πολίτη, μόλις έγινε γνωστό ότι ο κ. Χαρισόπουλος αποτελεί επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19, προχώρησε άμεσα στη λήψη των αναγκαίων μέτρων που έχουν υποδείξει οι υγειονομικές αρχές και ο ΕΟΔΥ.

Πιο συγκεκριμένα:

  • ο κ. Χαρισόπουλος τέθηκε άμεσα σε καραντίνα
  • έγινε απολύμανση σε όλο το κτίριο καθώς και στον χώρο του στούντιο, άμεσα από πιστοποιημένο φορέα

ενώ για προληπτικούς λόγους, τέθηκαν σε καραντίνα οι άμεσοι συνεργάτες της ραδιοφωνικής εκπομπής –η συμπαρουσιάστρια, κα Φελίσια Λαπάτη και ο ηχολήπτης- καθώς και όσοι συνεργάτες του σταθμού ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Τα γεγονότα βρήκαν σε απόλυτη ετοιμότητα τον SFERA 102,2 και έτσι η ροή του προγράμματος συνεχίζει κανονικά, αφού οι εκπομπές των παραγωγών από τις 18:00 έως τις 24:00 θα «βγαίνουν» απομακρυσμένα.

Ο Όμιλος Πολίτη, έχοντας ως κύρια μέριμνα την ασφάλεια των εργαζομένων, θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει τον περιορισμό οποιασδήποτε δυνητικής μετάδοσης στο σύνολο των εργαζομένων καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία του σταθμού και των υπολοίπων επιχειρήσεων του.

Πηγή: newsbeast.gr