Μετά την εισβολή στην Ουκρανία και τον επακόλουθο πόλεμο που μαίνεται στη χώρα για 26η μέρα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αποτελεί κάποιου είδους Persona non grata για τις δυτικές δυνάμεις και (προφανώς) τους Ουκρανούς. Τώρα θεωρείται και ο «πιο αποτυχημένος άνθρωπος στον κόσμο».

To παγκόσμιο url loser.com που καλύπτει εκείνους που την εκάστοτε χρονική συγκυρία θεωρούνται losers, ανακατευθύνει στο προφίλ του Ρώσου προέδρου αυτή τη στιγμή. Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αποτελεί τον πιο «αποτυχημένο άνθρωπο» του κόσμου και επισήμως, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ιστοσελίδα Loser.com.

Η απόφασή του για εισβολή ρωσικών στρατευμάτων στα εδάφη της Ουκρανίας, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές, αλλά και μια παγκόσμια ενεργειακή κρίση, ανάγκασε τους ανθρώπους του «loser» να του απονείμουν τον συγκεκριμένο τίτλο.

Έτσι όποιος επιχειρήσει πλέον να μπει στο Loser.com θα ανακατευθυνθεί αυτόματα στην ιστοσελίδα του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Wikipedia.

Η σελίδα του Πούτιν στη Wikipedia

Ποιος είναι ο εμπνευστής της ιστοσελίδας Loser

Εμπνευστής και δημιουργός του «Loser» είναι ο Άγγλος ηθοποιός και παρουσιαστής, Μπράιαν Κόνλεϊ, ο οποίος έφτιαξε τον ιστότοπο για πλάκα το 1995. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια άρχισε να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης, καθώς όποιος αναζητούσε στη Google τον όρο «loser», τον οδηγούσε στα προφίλ διάφορων ατόμων της επικαιρότητας.

Τον Μάρτιο του 2015 για παράδειγμα, η ιστοσελίδα σε πήγαινε αυτόματα στο προφίλ του Κάνιε Γουέστ, ενώ τον Φεβρουάριο του 2016 στο προφίλ του Ντόναλντ Τραμπ.

Αν και δεν είναι σαφές πότε ο ιστότοπος άρχισε να ανακατευθύνει τους επισκέπτες στη σελίδα του Πούτιν στη Wikipedia, είναι πιθανό να συνέβη κάποια στιγμή αφότου η Ρωσία ξεκίνησε την εισβολή της στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Πηγή: newsbeast.gr