Την ηθοποιία με την πολιτική επέλεξε να συνδυάσει για μια ακόμη φορά ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσων Φωτήλας, αφού μόλις ξεκίνησε εκ νέου να δίνει θεατρικές παραστάσεις και μάλιστα σε ένα έργο με άκρως πολιτικό περιεχόμενο. Ο κ. Φωτήλας ανεβάζει στον πολυχώρο πολιτισμού της Πάτρας «Επίκεντρο+», την κωμωδία «Ναι σε όλα» σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα.

Πρόκειται για μία σπαρταριστή διασκευή – προσαρμογή του Τζίμη Πολίτη και της Πηνελόπης Χατζή που εξελίσσεται στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980. Σύμφωνα με το σενάριο, ο υπουργός μιας σοσιαλιστικής κυβέρνησης πρόκειται να περάσει μια νύχτα πάθους με την ερωμένη του, γραμματέα του αρχηγού της δεξιάς αντιπολίτευσης, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Ένα «πτώμα» όμως που βρίσκεται στο παράθυρο της σουίτας θα ματαιώσει τα σχέδια του μπερμπάντη υπουργού… Τα πράγματα περιπλέκονται όταν φθάνουν στο ξενοδοχείο η σύζυγος του υπουργού και ο άνδρας της ερωμένης του. Ποιος θα βγάλει τον υπουργό από την δύσκολη θέση; Η εξέλιξη της υπόθεσης, επί σκηνής.

Μαζί με τον κ. Φωτήλα παίζουν οι Τζίμης Πολίτης, Κώστας Τσόρτος, Πολύδωρος Παπαδόπουλος, Τζούλια Ροδοπούλου, Κωνσταντίνος Γκότσης, Ζήνος Μπουγιουκλής, Ιωάννα Κάμαρη και Νάνση Κορδώνη. Ο αριθμός των παραστάσεων είναι περιορισμένος, με τις τελευταίες να δίνονται στις 21, 22 και 23 Ιανουαρίου με γενική είσοδο 10 ευρώ.

Πηγή: newsbeast.gr