Ο Μάρκους Ράσφορντ ήθελε να συνεχιστεί η διάθεση τροφίμων στους μαθητές μέχρι και το Πάσχα του 2021, αλλά η βρετανική κυβέρνηση δεν ήθελε.

Αυτό δείχνει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έγινε, με την πρόταση του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απορρίπτεται τελικά.

Ο Ράσφορντ από την έναρξη της πανδημίας έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες με στόχο να βοηθήσει τις οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά και δεν μπορούν να αντεπεξέθουν οικονομικά αυτούς τους μήνες, καταφέρνοντας να συνεχίσουν να μοιράζονται γεύματα στους μαθητές των σχολείων και φτάνοντας να χριστεί τελικά, από τη βασίλισσα Ελισάβετ, μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Επιθυμία του ήταν και είναι το να συνεχιστεί η διάθεση των τροφίμων και να υπάρξει ειδικός προγραμματισμός για τα Χριστούγεννα του 2020 και το Πάσχα του 2021, αλλά η πρόταση του απορρίφθηκε τελικά.

«Δεν έχει σχέση με πολιτικά συμφέροντα αλλά με την ανθρωπιά και την ανάγκη να είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά, είναι το μέλλον της πατρίδας και πρέπει να καταλάβουν ότι είναι σημαντικά για εμάς. Δεν είναι απλά… στατιστικά και όσο δεν έχουν φωνή, θα έχουν τη δική μου», ανέφερε μετά την απόρριψη ο Ράσφορντ.

Πηγή: newsbeast.gr