Τρία παιδιά τραυματίστηκαν στη Θεσσαλονίκη όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ. Όπως αναφέρει σε δηλώσεις της κάτοικος της περιοχής, που έσπευσε στο σημείο, αμέσως μετά το ατύχημα «αυτό εδώ γίνεται συνεχόμενα σε αυτή τη διασταύρωση καθώς δεν υπάρχει φανάρι, ούτε κάποιο σήμα οδικής κυκλοφορίας να σταματάει τα οχήματα. Και έτσι θεωρούν όλοι ότι οι δύο αντίθετοι δρόμοι είναι κεντρικοί».

Μιλώντας μάλιστα για το ατύχημα από το οποίο τρία ανήλικα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να φέρει κάταγμα στο πόδι του, σημείωσε, σύμφωνα με το grtimes, πως «ακούσαμε το παιδί να ουρλιάζει από τον πόνο και φώναζε συνεχόμενα “βοήθεια” και έτσι πεταχτήκαμε όλοι στο μπαλκόνι. Η εικόνα να βλέπεις ένα παιδί κάτω, είναι σοκαριστική. Από ότι φαίνεται χτύπησε το πόδι του. Συνολικά τρία παιδιά ήταν στην παρέα, το ένα πεσμένο κάτω και τα δύο προσπαθούσαν να βρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα».

«Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα»

Όπως δήλωσε η οδηγός ενός εκ των οχημάτων που ενεπλάκη στο ατύχημα «ο άλλος οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ήμουν σταματημένη μπροστά από το STOP για να ελέγξω το δρόμο -δεν μπορώ πίσω από το STOP να δω τι έρχεται. Όταν έλεγξα, δεν υπήρχε τίποτα».

«Το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο»

Φίλος του τραυματισμένου ανηλίκου είπε ότι το ένα αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και πήγε πάνω στα παιδιά. «Τον έναν τον έσυρε από κάτω» είπε, ενώ ο δεύτερος έσπασε το πόδι του.

Τνισε πως οι φίλοι του «δεν πήγαιναν προς τη στάση για να περιμένουν το λεωφορείο αλλά έτυχε να περνούν από το σημείο», ενώ επισήμανε πως όλοι τους έχουν την ίδια ηλικία και θα πάνε στην Α’ Λυκείου.

Τέλος για τη διασταύρωση καρμανιόλα, σημείωσε πως υπάρχει STOP, αλλά όχι φανάρι και πολλοί είναι οι οδηγοί που περνούν από το σημείο χωρίς να προσέξουν.

Πηγή: newsbeast.gr