Ο αποκλεισμός από την Κηφισιά στο κύπελλο Ελλάδας, σε συνδυασμό με το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αφού έχει πάρει μόλις 5 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές, είχαν ως συνέπεια ο ΟΦΗ να αποφασίσει τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος ήταν ο προπονητής της ομάδας τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο Νιόπλιας είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ τον Μάρτιο του 2021 και τελικά μέτρησε 53 παιχνίδια με απολογισμό 16 νίκες, 17 ισοπαλίες και 20 ήττες. Η περσινή σεζόν ήταν καλή για τους Κρητικούς αλλά η φετινή έχει αρχίσει πολύ άσχημα, με την ΠΑΕ να αναφέρει τα εξής σε ανακοίνωσή της…

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Νίκο Νιόπλια!

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ζωντανή ιστορία της ομάδας μας, αφού πρόκειται για τον ρέκορντμαν συμμετοχών και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών του ΟΦΗ.

Τον Ιούλιο του 2019 επέστρεψε ως συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία.

Νίκο Νιόπλια, έχεις σημαδέψει την πορεία του ΟΦΗ, γι’ αυτό και το όνομά σου θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα μας. Το «ευχαριστώ» είναι λίγο για όσα έχεις προσφέρει στον ΟΦΗ!».

Πηγή: newsbeast.gr