Σε «Προϊόν της Χρονιάς 2022» αναδείχθηκαν οι σοκολάτες M&M’S®, ένα από τα αγαπημένα brands που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Mars. Χάρη στη μοναδική γεύση και την υψηλή ποιότητά τους, ξεχώρισαν στις προτιμήσεις των καταναλωτών και διακρίθηκαν στην κατηγορία σοκολάτες γάλακτος. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερης σημασίας για την εταιρεία, καθώς στηρίζεται στην ψήφο εμπιστοσύνης των καταναλωτών και στη θετική αξιολόγηση σημαντικών επιστημόνων και ειδικών σε θέματα διατροφής.

Οι σοκολάτες M&M’S®, ταυτισμένες με στιγμές χαράς και διασκέδασης, έχουν ως βάση εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα γάλακτος και βάζουν τους διάσημους χαρακτήρες M&M’S® σε νέες απολαυστικές περιπέτειες. Μετά τα πολύχρωμα κουφετάκια, οι σοκολάτες M&M’S®, ήρθαν για να ενισχύσουν το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων σοκολάτας της Mars, προσφέροντας περισσότερες καινοτόμες επιλογές στον σύγχρονο καταναλωτή. 

Ο Άλκης Γέραλης, Market Director της Mars Multisales South Europe, για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, με αφορμή την απονομή του βραβείου από την κα Αντιγόνη Μαυρογονάτου, Γενική Διευθύντρια του ΙΠΕ, δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη ικανοποίηση για όλους εμάς στην Mars Hellas, η διάκριση του brand M&M’S® στον κορυφαίο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς», που στόχο έχει να αναδείξει τα πιο καινοτόμα προϊόντα της αγοράς. Μια διάκριση με ιδιαίτερη αξία και βαρύτητα, καθώς προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές, οι οποίοι ξεχώρισαν τις νέες σοκολάτες M&M’S®, επιβραβεύοντας παράλληλα την εταιρεία για τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων. Μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και μας δίνει το κίνητρο να εντείνουμε τις προσπάθειες μας ώστε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις, οδηγούμενες από το όραμα της Mars για την κατηγορία της σοκολάτας: Better moments make the world smile».

Το βραβείο “Προϊόν της Χρονιάς” (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς για την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών και οι διακρίσεις προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ο θεσμός διοργανώνεται σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο με κύριο σκοπό να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία. Τα προϊόντα που συμμετείχαν στον φετινό θεσμό αξιολογήθηκαν αρχικά από την Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών. Όσα διακρίθηκαν, συμμετείχαν στην Καταναλωτική Έρευνα, που πραγματοποίησε η IRI Ελλάδας σε ένα αντιπροσωπευτικό κοινό 3.200 ατόμων σε όλη τη χώρα.

Πηγή: newsbeast.gr