Το δικό τους κινηματογραφικό σύμπαν αναμένεται να αποκτήσουν οι Power Rangers, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει αρκετές γενιές εδώ και σχεδόν 30 χρόνια.

Ουσιαστικά το franchise των Power Rangers, που πάντοτε βασιζόταν στο ιαπωνικό αδερφάκι του, παίρνει τη πρωτοβουλία να δημιουργήσει το δικό του “MCU” με μια διασυνδεδεμένη ιστορία μεταξύ τηλεοπτικών σειρών, ταινιών και άλλων μέσων ψυχαγωγίας. Το σημαντικό είναι πως θα έχει και τον δικό του “Kevin Feige” όπως μάθαμε στο πρόσωπο του Jonathan Entwistle, δημιουργό του The End of the F***ing World αλλά και του I’m Not Okay With This” του Netflix.

Ο ρόλος του θα είναι συντονιστικός ώστε να κρατηθεί μια ενιαία διασυνδεδεμένη ιστορία, όπως έγινε με τις ταινίες της Marvel Studios.

Η είδηση αυτή έρχεται ενόψει της πρεμιέρας της 28ης σεζόν του σόου, με τίτλο Power Rangers: Dino Fury, η οποία θα γίνει μέσα στο 2021 στο κανάλι Nickelodeon. Tώρα εάν η νέα σεζόν συνδεθεί με το νεοσύστατο σύμπαν μένει να φανεί, αλλά δεν είναι και κάτι απίθανο. Εδώ και δύο χρόνια άλλωστε ετοιμάζεται ένα ολόφρεσκο remake του -ήδη reboot- φιλμ των Power Rangers του 2017, το οποίο δέχθηκε χλιαρές κριτικές και αποδοχή από τους fans.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr