Δύο γυναίκες πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, καθώς εμφανίστηκαν topless στο γήπεδο. Και φαίνεται ότι η κίνησή τους που έκανε τον γύρο του κόσμου δεν είχε τελικά συνέπειες.

Οι Milubarbiie και Noe, όπως εμφανίζονται στους λογαριασμούς τους στο Instagram, γιόρτασαν την κατάκτηση του Μουντιάλ 20222 από τη χώρα τους και αρκετοί εξέφρασαν ανησυχίες ότι μπορεί να αντιμετώπιζαν αυστηρές συνέπειες, όπως την κράτησή τους, εξαιτίας των αυστηρών νόμων στο Κατάρ. Και οι δύο όμως ενημέρωσαν μέσω social media ότι επέστρεψαν τελικά ασφαλείς στις χώρες τους.

Σε ένα Instagram story, η Noe ανάρτησε μια φωτογραφία της στο αεροπλάνο, αστειευόμενη ότι κατάφερε να μπει σε αυτό «προτού αρχίσουν να την ψάχνουν».

Σύμφωνα με το TMZ, η Milubarbiie είπε σε ένα βίντεο ότι «κατάφερε να επιστρέψει στην Ευρώπη, ένα μέρος που της έλειψε πολύ καθώς πανηγύριζε για την Αργεντινή στη διοργάνωση».

Δεν ήταν οι μοναδικές γυναίκες που αγνόησαν τους νόμους του Κατάρ και απέφυγαν τις αυστηρές συνέπειες. Η Ivana Knoll, φίλαθλος της Κροατίας με μπικίνι, δεν είχε επίσης κάποιο πρόβλημα από την εμφάνισή της.

Πηγή: newsbeast.gr