Ήρθε η εποχή που τα έντομα είναι και πάλι εδώ και δεν μας αφήνουν σε ησυχία! Όμως οι Vaponistas θα τα σταματήσουν! Ο Ζήσης Ρούμπος με την ηλεκτρική συσκευή Vapona με ρυθμιστή έντασης και η Μαριλένα Πατέρα με τις σκοροκτόνες κρεμάστρες Vapona με άρωμα λεβάντας είναι οι αρχηγοί στον αγώνα της Vapona ενάντια στα έντομα!

Tο νέο όπλο των Vaponistas, στον αγώνα ενάντια στα κουνούπια;

Είναι η νέα σειρά Vapona ZERO που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στα κουνούπια, μέσα και έξω από το σπίτι με 0% άρωμα & 0% συντηρητικά παρέχοντας πλήρη και εγγυημένη αντικουνουπική δράση με τα προϊόντα:

  • Vapona ZERO ηλεκτρική συσκευή & δώρο υγρό ανταλλακτικό
  • Vapona ΖΕRO υγρό ανταλλακτικό 1+1 ΔΩΡΟ
  • Vapona ΖΕRO σπρέι για κουνούπια & μύγες

Τη νέα σειρά ολοκληρώνει η Vapona ZERO εντομοαπωθητική λοσιόν για πρόσωπο και σώμα που προσφέρει έως και 5 ώρες προστασίας για εσάς και την οικογένειά σας ενάντια σε μύγες & κουνούπια, με 0% αλκοόλη, 0% συντηρητικά & 0% χρωστικές.

Η Vapona, Νο1* μάρκα στα σκοροκτόνα στην Ελλάδα είναι και φέτος δίπλα σας και σας προσκαλεί να γίνετε και εσείς Vaponistas λαμβάνοντας μέρος στον αγώνα της ενάντια στα ενοχλητικά έντομα! Μάθετε περισσότερα και δείτε διασκεδαστικά videos των ηρώων μας στο insectia.gr/vaponistas.html. Παράλληλα, μπορείτε να ακολουθήσετε της σελίδα της Vapona στο Facebook και να λάβετε μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς που διοργανώνουν οι Vaponistas.

Όλοι μαζί στον αγώνα με τη Vapona και τους Vaponistas!

Πηγή: newsbeast.gr