Μια ανείπωτη τραγωδία από την Πάτρα βλέπει το φως της δημοσιότητας. Οικογένεια έχασε και τα 3 της παιδιά μέσα σε 3 χρόνια. Το τελευταίο χτύπημα της μοίρας ήρθε τώρα μες τους γονείς να θρηνούν τον χαμό του τρίτου τους παιδιού, της 9χρονης κόρης τους, έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr.

Τραγική ιστορία

Τον Απρίλιο του 2019 έφυγε από τη ζωή η 3,5 χρόνων μικρή κόρη τους συγκλονίζοντας την κοινωνία της Πάτρας. Δέκα μέρες πριν φύγει από τη ζωή είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία και μπήκε εσπευσμένα να κάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία, ενώ την Δεύτερη την έκανε στην Αθήνα όπου και νοσηλευόταν. Οι εξετάσεις της τότε ήταν πολύ καλές και δεν προμήνυαν την τραγωδία. Μία μέρα όμως, η μικρή κοιμήθηκε με την μητέρα της, άνοιξε κάποια στιγμή τα μάτια της, είπε κάτι και έφυγε από τη ζωή.

Τον περασμένο Μάρτιο χάθηκε και το μόλις 6 μηνών κοριτσάκι τους, ενώ τώρα ήταν η σειρά της τρίτης τους κόρης να φύγει από τη ζωή, δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: newsbeast.gr