Κατά του Νίκου Ανδρουλάκη σχολιάζοντας την ομιλία που έδωσε στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ την Παρασκευή (16/12) στράφηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Η τροχιά συμπόρευσής του με τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται ταχύτατα και κλιμακώνεται» τόνισε.

Ο Γιάννης Οικονόμου έκανε λόγο για «πρωτοφανή πολιτική τρικυμία» και «πράγματα ασυνάρτητα και αντιφατικά» σημειώνοντας ότι ο κ. Ανδρουλάκης «ζητά από τη μια να οδηγηθεί η Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση και ταυτόχρονα να σχηματισθεί κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή» και αναρωτιέται: «Με ποιον τρόπο άραγε;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε επίσης τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι «παρότι οι απόψεις του προδίδουν πρωτοφανή πολιτική τρικυμία, η οποία τον οδηγεί να λέει πράγματα ασυνάρτητα και αντιφατικά, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η πρόταση του κ. Ανδρουλάκη για το αύριο της χώρας είναι ουσιαστικά η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους κυρίους Τσίπρα και Βαρουφάκη».

«Όνειρα μπορούν, βέβαια, να κάνουν όλοι. Ακόμα και αν για τους πολλούς δεν είναι απλώς παρωχημένα, αλλά σκέτος εφιάλτης» είπε κλείνοντας.

Πηγή: newsbeast.gr