Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως όσα ισχυρίζεται για τον πρωθυπουργό «μαρτυρούν τη δολιότητα και την πολιτική του αναισχυντία».

«Επί τέσσερα χρόνια ο κ. Τσίπρας ήταν απών, σωματικά και πνευματικά, από την ελληνική περιφέρεια. Τώρα, ενόψει εκλογών, θυμήθηκε ότι υπάρχει Ελλάδα και εκτός των αστικών κέντρων. Στη διάρκεια της διακυβέρνησής του αδιαφόρησε για τα προβλήματα της περιφέρειας, τις ανάγκες των ανθρώπων της και με την υπερφορολόγηση, τις περικοπές των συντάξεων και την εξόντωση του πρωτογενούς τομέα επιδείνωσε τη ζωή των κατοίκων της» σχολίασε ο κ. Οικονόμου απαντώντας στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για «εξαγωγή διαφθοράς» από την Ελλάδα.

Μάλιστα, προσθέτει ότι αντί άλλης απάντησης στην «κασέτα» που επαναλαμβάνει για τις αιτίες της εισαγόμενης ακρίβειας και στην κινδυνολογία περί ανθρωπιστικής καταστροφής τον φετινό χειμώνα, ας κοιτάξει τη δραστική μείωση των λογαριασμών ρεύματος και τη συγκράτηση τιμών σε βασικά αγαθά. «Αυτά έγιναν εφικτά με κομβικές πολιτικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης, η οποία μάχεται ανυποχώρητα τις κρίσεις» σημειώνει.

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει: «τα όσα ανυπόστατα και συκοφαντικά ισχυρίζεται για τον πρωθυπουργό, σχετικά με τα λογισμικά παρακολούθησης και την ΕΥΠ, μαρτυρούν τη δολιότητα και την πολιτική του αναισχυντία».

«Σε καμιά πολιτισμένη χώρα δεν θα τολμούσε σοβαρός και υπεύθυνος πολιτικός να κατηγορεί τον πρωθυπουργό χωρίς ίχνος απόδειξης. Και χρειάζεται περίσσιο θράσος να γίνεται κήνσορας, όταν δύο υπουργοί του, ο κ. Παππάς και ο κ. Παπαγγελόπουλος δικάζονται για σοβαρά αδικήματα σε Ειδικό Δικαστήριο» συμπληρώνει ο κ. Οικονόμου.

Πηγή: newsbeast.gr