Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για την ακρίβεια λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν κατανοεί ότι έχει παραμείνει προσκολλημένο στην εποχή πριν από το 2015».

Σημειώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για την ακρίβεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η αγορά στενάζει».

Αναλυτικά η δήλωση – απάντηση του Γιάννη Οικονόμου: «Η εποχή που ο κ. Τσίπρας παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής, που υποδυόταν πως είχε μια μαγική λύση για όλα τα προβλήματα, παρήλθε ανεπιστρεπτί. Όλοι ξέρουν πια ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Ο μόνος που δεν το έχει κατανοήσει είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στην εποχή πριν από το 2015, την εποχή των εύκολων ψευδών υποσχέσεων.

Οι πολίτες κατανοούν ότι η κυβέρνησή μας παλεύει καθημερινά για να αντιμετωπίσει τις παγκόσμιες κρίσεις ενέργειας και ακρίβειας αγαθών. Έχουμε παράσχει και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε έμπρακτη στήριξη στις επιχειρήσεις και το εισόδημα των πολιτών και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η απάντηση στα προβλήματα γίνεται με δράσεις και πράξεις, όχι με επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις».

Πηγή: newsbeast.gr