Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σήμερα επισκέπτεται τη Ρόδο και τη Σύμη, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Ιάσονα Αποστολόπουλου, ο οποίος σε εκδήλωση του Ευρωκοινοβουλίου, υποστήριξε πως στο ελληνικό Λιμενικό «διαπράττουν εγκλήματα στο Αιγαίο» και «πετούν» πρόσφυγες στη θάλασσα,  παρουσία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑΣτέλιου Κούλογλου.

«Άραγε θα τολμήσει ο κ. Τσίπρας να κοιτάξει στο πρόσωπο τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος;» τονίζει ο κ. Οικονόμου.

H δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

«Μια μέρα μετά την αποκάλυψη της σκαιάς κατασυκοφάντησης του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος και της Ελλάδας, υπό τη συμπαράσταση και κάλυψη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κούλογλου – μια μέρα μετά τη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για το αν επισήμως αποδέχεται και επικροτεί το άγος αυτό, ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται σήμερα τη Ρόδο και τη Σύμη», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Και επισημαίνει: «Άραγε θα τολμήσει να κοιτάξει στο πρόσωπο τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, ρωτώντας τους εάν “διαπράττουν εγκλήματα στο Αιγαίο“, εάν “αντί να διασώζουν ανθρώπους στη θάλασσα, πετούν τους ανθρώπους στη θάλασσα“, εάν “τους παρατάνε στην ανοιχτή θάλασσα, χωρίς τροφή, νερό ή οποιοδήποτε μέσο για να καλέσουν σε βοήθεια”;

Κατά την διάρκεια της περιοδείας του σήμερα από την Ρόδο μέχρι τη Σύμη περιμένουμε την αντίδραση του κ. Τσίπρα στην αμαύρωση της πατρίδας μας. Γιατί όποιος δεν αντιδρά μπροστά σε κάτι τέτοιο και σιωπά, συναινεί», καταλήγει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: newsbeast.gr