Ο Γιάννης Οικονόμου μέσω γραπτής δήλωσης σχολίασε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Εύβοια και ανέφερε ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί την τραγωδία από την πυρκαγιά για να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

«Ο κ. Τσίπρας, επισκεπτόμενος την Εύβοια, έκανε το απολύτως αναμενόμενο για εκείνον: διαστρέβλωσε την πραγματικότητα και είπε ασύστολα ψέματα. Έκανε όμως και κάτι χειρότερο, ακόμα και για εκείνον: χρησιμοποίησε την περσινή τραγωδία και τον πόνο των ανθρώπων για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, χωρίς να νοιάζεται ούτε για τους Ευβοείς, ούτε για την Εύβοια, ούτε για την αλήθεια», ανέφερε σε γραπτή δήλωση.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «το σχέδιό μας για την Εύβοια εκτελείται με απόλυτη συνέπεια και προσήλωση». «Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε την περιοχή ως ντεκόρ για δηλώσεις. Εμείς, αντίθετα, έχουμε δρομολογήσει έργα που όχι μόνο θα επουλώσουν τις πληγές, αλλά θα διαμορφώσουν το αναπτυξιακό αύριο της περιοχής και των κατοίκων», ανέφερε στη συνέχεια.

Έπειτα, ο κ.Οικονόμου καταλήγοντας σημείωσε ότι αν ο κ. Τσίπρας επισκεπτόταν τα αντιπλημμυρικά έργα, λίγα χιλιόμετρα από το σημείο που βρέθηκε, θα μπορούσε, ως μηχανικός, να εκτιμήσει με τα μάτια του τι έργο έχει υλοποιηθεί και συνεχίζει να υλοποιείται.

Πηγή: newsbeast.gr