Ο Γιάννης Οικονόμου μέσω γραπτής δήλωσης σχολίασε τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μίλησε στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και κατηγόρησε την κυβέρνηση για τα προβλήματα με τα οποία είναι αντιμέτωπη η χώρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε για την ομιλία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο κ. Τσίπρας παραμένει ο τελευταίος πολιτικός στο πλανήτη που δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της παγκόσμιας κρίσης και προσπαθεί, επιμένοντας σε αερολογίες και κούφια λόγια, να την προσάψει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιχειρώντας μια φτηνή και αναποτελεσματική αντιπολίτευση, μακριά από τις αγωνίες των πολιτών».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «αυτό που υποδύεται πως δεν καταλαβαίνει είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κληθεί να διαχειριστεί διαρκείς εξωγενείς κρίσεις και χάρη στις πολιτικές της Κυβέρνησης η πατρίδα και η κοινωνία αντέχουν και στέκονται όρθιες, παρά τα αλλεπάλληλα μείζονα πλήγματα και τις προκλήσεις».

«Αντιθέτως, στην περίοδο της δικής του διακυβέρνησης, η Ελλάδα πλήρωσε τις καταστροφικές επιλογές του ιδίου και του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε που όλος ο κόσμος, ακόμη και οι σύντροφοί του στην Ευρώπη, τον θεωρούσαν παράδειγμα ανυποληψίας και αποτυχίας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πηγή: newsbeast.gr