Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, έκανε λόγο για «ανερμάτιστη έκθεση ιδεών με μπόλικα Tsipranomics», σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον Alpha.

«Ο κ.Τσίπρας απόψε, στην τηλεόραση του Alpha, παρουσίασε μια φλύαρη και ανερμάτιστη έκθεση ιδεών, δίχως αριθμούς και στοιχεία, αλλά με μπόλικη δόση Tsipranomics. Ίδιος και απαράλλαχτος, όπως ακριβώς κάνει εδώ και 15 χρόνια που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκάλυψε μάλιστα ότι, αν κυβερνήσει, θα αναζητήσει πόρους από “την αύξηση των εσόδων”», ανέφερε αρχικά ο κ. Οικονόμου.

«Όσον αφορά στους πλειστηριασμούς που γίνονταν επί θητείας του, η δήλωσή του συνιστά επιτομή του πολιτικού κυνισμού και τα λέει όλα: “25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι και πολλοί”» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γιάννης Οικονόμου υπογράμμισε, επίσης, ότι ο πρωθυπουργός, στη σημερινή του συνέντευξη τύπου στην Κοζάνη, παρουσίασε ένα μετρημένο, κοστολογημένο και λεπτομερές σχέδιο τόσο για τη Δυτική Μακεδονία όσο και για την ενίσχυση των συνταξιούχων. «Ό,τι είπε είναι συγκεκριμένο και πλήρως εφαρμόσιμο» τόνισε.

Πηγή: newsbeast.gr