Για προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ «να δημιουργήσει συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας», προκειμένου «να στηθεί το αφήγημα δικαιολόγησης της διαφαινόμενης ήττας του» κάνει λόγο ο Γιάννης Οικονόμου.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε σε δήλωσή του ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υιοθετεί «αναπόδεικτους ισχυρισμούς», σχολιάζοντας δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο μαζί με υπουργούς και πολιτικά πρόσωπα παρακολουθούνταν ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ και εισαγγελέας στην ΕΥΠ.

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση:

«Η πολιτική αντιπαράθεση, σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία, γίνεται επί στοιχείων και γεγονότων. Συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή είναι το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας, υιοθετώντας πλήρως, αναπόδεικτους ισχυρισμούς επιλογή που συνιστά τον τραμπισμό αλά γκρέκα. Οσο για το κ. Βαξεβάνη φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα του Αισώπου και συνεχίζει τη δημοσίευση, σε συνέχειες, των δικών του μύθων. Σήμερα άρχισε να φαίνεται και ο στόχος που εξυπηρετούν οι αναπόδεικτοι και ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί του. Οι μύθοι του και οι κατασκοπικές νουβέλες του γράφονται για να στηθεί το αφήγημα δικαιολόγησης της διαφαινόμενης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να διασωθεί πολιτικά ο κ. Τσίπρας την επόμενη ημέρα.

Η Κυβέρνηση, πρώτη στην Ευρώπη, παρουσίασε ένα πλήρες νομοθετικό πλαίσιο αντιμετώπισής των κακόβουλων λογισμικών και παράλληλα είναι αδιαπραγμάτευτη η πολιτική της βούληση για την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση από τη Δικαιοσύνη των όσων έχουν δημοσιευτεί, ώστε να οροθετηθούν οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης στην Ελλάδα, από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τέτοια λογισμικά ακόμη και επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: newsbeast.gr