Στη Marmoline, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής προηγμένων οικοδομικών υλικών, θεωρούμε καθήκον μας το να προσφέρουμε έμπρακτη βοήθεια στη χώρα μας και να προάγουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στη φύση.

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου 2021, άμεσα κινητοποιηθήκαμε και πρώτοι δηλώσαμε την πρόθεσή μας να αναλάβουμε ένα μεγάλο μέρος των αναγκαίων αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων. Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, αλλά και υψηλό χρέος, τον Νοέμβριο του 2021 οριστήκαμε «Ανάδοχος Αποκατάστασης» από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, για την περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Σε διάστημα 3 μηνών, από τον Δεκέμβριο 2021 έως και τον Φεβρουάριο 2022, εξειδικευμένα συνεργεία υλοτόμων εργάστηκαν πυρετωδώς, σε μια έκταση 2.000 στρεμμάτων στο Τατόι, και με περηφάνια ολοκλήρωσαν:

  • 71.000 μ. κλαδοπλέγματα και κορμοδέματα 
  • 50 τ.μ. κορμοφράγματα 

Η ανάληψη και περάτωση του έργου αποκατάστασης της Βαρυμπόμπης, ύψους 400.000 ευρώ, είναι μια κίνηση ευθύνης και αποδεικνύει το πάθος μας να συνεχίσουμε να κάνουμε με κάθε τρόπο αυτό που ξέρουμε καλά… να χτίζουμε ό,τι αξίζει. 

Πηγή: newsbeast.gr