Το Avatar 2 είναι μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες των επόμενων ετών, με τον James Cameron να ανακοινώνει ότι τα γυρίσματά του ολοκληρώθηκαν, παρά τις δυσκολίες λόγω κορονοϊού.

«Λοιπόν, ο κορονοϊός μας χτύπησε τη πόρτα όπως όλους. Χάσαμε περίπου 4μησι μήνες γυρισμάτων. Ως αποτέλεσμα έπρεπε να το καθυστερήσουμε έναν χρόνο παραπάνω για τον Δεκέμβριο του 2022. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχουμε έναν έξτρα χρόνο να ολοκληρώσουμε την ταινία γιατί την ημέρα που θα παραδώσουμε το Avatar 2 θα πρέπει να τελειώνουμε και το Avatar 3. Είμαστε 100% έτοιμοι με το Avatar 2 και περίπου 95% έτοιμοι με το Avatar 3. Οπότε είμαστε τυχεροί που επιλέξαμε την Αυστραλία ως τον τόπο γυρισμάτων πριν από χρόνια», ανέφερε ο Cameron στον Arnold Schwarzenegger για την προώθηση ενός περιβαλλοντικού συνεδρίου στην Αυστραλία.

Παράλληλα, μία γεύση από το Avatar 2 έχει δώσει κι ο παραγωγός Jon Landau μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram από έχει δώσει πληροφορίες για επικές υποθαλάσσιες σκηνές, αλλά και μία μάχη ανθρώπων που λαμβάνει χώρα στον πλανήτη Pandora.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά το Avatar 2, οι επόμενες ταινίες που θα ολοκληρώσουν την επική πενταλογία θα κυκλοφορήσουν ως εξής:

-Avatar 3 (20 Δεκεμβρίου 2024)

-Avatar 4 (18 Δεκεμβρίου 2026)

-Avatar 5 (22 Δεκεμβρίου 2028)

Συνολικά, τα τέσσερα sequels θα κοστίσουν πάνω από $1 δις συνολικά στη Disney, κάνοντάς το αυτομάτως μια από τις ακριβότερες παραγωγές που έγιναν ποτέ.

Πηγή: newsbeast.gr