Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 0-3 από την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκη και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου του στο Europa League με τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια, με συνέπεια ο Ανδρέας Μπουχαλάκης να μην έχει διάθεση για πολλά λόγια μετά την ήττα και να τονίζει ότι υπάρχει απογοήτευση και ότι θα πρέπει όλοι να δουλέψουν για να βελτιωθεί η ομάδα.

«Τα λόγια κούρασαν», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνή χαφ του Ολυμπιακού στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη, για να συνεχίσει προσπαθώντας να αναλύσει το παιχνίδι.

«Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε νωρίς και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Βγάλαμε ένταση νομίζω, είχαμε ένα καλύτερο πρόσωπο, ίσως όμως ανοιχτήκαμε περισσότερο, θέλαμε τη νίκη και δεν υπολογίσαμε τις αντεπιθέσεις. Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Είμαστε στενοχωρημένοι και για μας και για τον κόσμο. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε», είπε σχετικά και πρόσθεσε: «Νομίζω πως τα λόγια κούρασαν. Δεν φτάνει να το λέμε. Πρέπει να δουλέψουμε και να βγάλουμε αυτό που πρέπει. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά».

Πηγή: newsbeast.gr