Τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό προκάλεσαν την αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος με επίσημη θέση του καταφέρεται εναντίον του με βαρείς χαρακτηρισμούς, για να επιβεβαιωθεί έτσι για ακόμη μία φορά ότι οι δύο πλευρές είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρθουν πιο κοντά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στον Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν στη συνάντηση με τις ομάδες της Super League 1 τη Δευτέρα (27/3) για το θέμα της διαιτησίας, με τους Πειραιώτες να παίρνουν επισήμως θέση για τα λεγόμενά του.

«Η επίσημη θέση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την ανακοίνωση του Προέδρου της ΕΠΟ με τις φασιστικές αναφορές «θα επιβάλλω το ρυθμό μου» και «όποιος επιβάλλει κερδίζει».

Το μόνο που μπορεί να επιβάλλει είναι τον ρυθμό στη μέση του καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επισήμους εργοδότες του.

Επίσης μπορεί να επιβάλλει την ταχύρρυθμη και πλήρη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ομάδας.

Σε αυτό το φασιστικό σκουπίδι δεν θα δώσουμε ξανά κανένα δικαίωμα θεσμικού ή άλλου διαλόγου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Και να μην προκαλεί περί θεσμικότητας γιατί όλος ο αθλητικός κόσμος γνωρίζει τι έκανε και τι έλεγε για τα αφεντικά του και τι πρότεινε τους δυο προηγούμενους μήνες, πως έγινε Πρόεδρος της ΕΠΟ και ποια είναι η σχέση του με τους υπόλοιπους εντός Ομοσπονδίας.

Τέλος, να του θυμίσουμε ότι ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι.

Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μπαλτάκο Φασίστα», αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι.

Πηγή: newsbeast.gr