Ο Ολυμπιακός στα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων εξετάσεων έχει και τέταρτο μέλος που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Η Euroleague αποφάσισε να αναβάλλει και τις δύο αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων» αυτή την εβδομάδα και έτσι η ομάδα δεν θα ταξιδέψει ούτε στη Βαρκελώνη ούτε στη Λιόν.

Οι Πειραιώτες ενημερώθηκαν από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ πως δεν μπορούν να ταξιδέψουν και με την σειρά τους ενημέρωσαν την Euroleague.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει, «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως βρέθηκε και τέταρτο μέλος της ομάδας θετικό στον Covid-19.

Όπως τα τρία προηγούμενα, έτσι και το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα απομονώθηκε και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

Η ενημέρωση της Euroleague αναφέρει, «Η EuroLeague Basketball ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στο καλεντάρι σε ό,τι αφορά τη regular season 2020-21.

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί.

Η αναμέτρηση Βιλερμπάν– Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί».

Πηγή: Gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr