Ο Σίμε Βρσάλικο ήταν μία από τις μεταγραφές που προκάλεσαν ενθουσιασμό στους οπαδούς του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι αλλά γρήγορα φάνηκε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει αφού είχε συχνά τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να λύσει το συμβόλαιό του και τώρα να πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο Κροάτης δεξιός μπακ είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ από τους τραυματισμούς. Έτσι, από ένα σημείο κι έπειτα ήταν επιρρεπής και έμενε συχνά εκτός, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αποφασίζουν, τελικά, τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Βρσάλικο ήταν ελεύθερος για να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του αλλά μάλλον κατάλαβε ότι αυτό δεν είχε και ιδιαίτερο νόημα από τη στιγμή που είχε σοβαρό θέμα με τους τραυματισμούς, οπότε αποφάσισε να βάλει τέλος σε όλα αυτά, να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο ποδοσφαιριστής Βρσάλικο, επομένως, αποτελεί παρελθόν και από εδώ και πέρα θα είναι μάνατζερ παικτών, γεγονός που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται στο μέλλον να συνεργαστεί ξανά με τους Πειραιώτες.

Πηγή: newsbeast.gr