Ανακοίνωση με αποδέκτες την ΕΠΟ και προσωπικά τον πρόεδρο της Τάκη Μπαλτάκο αλλά και τους διαιτητές εξέδωσε λίγη ώρα μετά από το παιχνίδι με τον Βόλο η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στον σύλλογο του Πειραιά “βράζουν” με τη δαιτησία του Φωτιά και σημειώνουν πως δεν θα ανεχτούν άλλη αλητεία σαν τη σημερινή. Το πιο σημαντικό είναι ότι απαιτεί από την ΕΠΟ να μην ορίσει ξανά Έλληνα διαιτητή σε παιχνίδι του!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει να υπομένει αυτή την αλητεία των Μπαλτάκων, των Γιαννάκηδων και των Φωτιάδων είναι γελασμένοι.

Όσοι νομίζουν ότι θα παρακολουθούμε το θέατρο του εξευτελισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς αντίδραση, είναι γελασμένοι.

Η αποψινή αλητεία και κακοποίηση του ποδοσφαίρου είναι η τελευταία κατά της ομάδας μας.

Εκτός αν οι διαιτητές ορίζονται για να κάνουν καθυστερήσεις και να κακοποιούν το ποδόσφαιρο, να μετατρέπουν τα φάουλ υπέρ μας σε… κίτρινες κάρτες εναντίον μας, να μη δίνουν καθαρά πέναλτι, όπως έκανε απόψε η επιλογή Μπένετ και Μπαλτάκου.

Απαιτούμε, όσο η σπείρα της ΕΠΟ και τα μέλη της συμμορίας ορίζουν και ελέγχουν τους διαιτητές, να μην σφυρίξει ξανά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κανείς Έλληνας διαιτητής.

Πηγή: newsbeast.gr