Η ΚΑΕ ΑΕΚ αποκάλυψε μία εντυπωσιακή κίνηση από οπαδό της ομάδας, ο οποίος αγόρασε 100 εισιτήρια διαρκείας για να ενισχύσει το τμήμα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, πρόκειται για επιχειρηματία από τη Μύκονο, ο οποίος δεν θέλησε να γίνει γνωστό το όνομά του, αλλά ζήτησε να διανεμηθούν τα εισιτήρια δωρεάν σε ανέργους και φοιτητές, φίλους της ΑΕΚ.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έσπευσε να τον ευχαριστήσει μέσω ανακοίνωσης της και όπως ενημέρωσε η διάθεση των εισιτηρίων θα συμβεί μόλις χαλαρώσουν (ή αρθούν) τα μέτρα που βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες σε εφαρμογή κι έχουν να κάνουν με τον περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στα γήπεδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η νίκη-πρόκριση επί του Περιστερίου, υπό αντίξοες συνθήκες στο Κύπελλο Ελλάδος, και τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας στρατηγικής, του επικαιροποιημένου πλάνου της ΑΕΚ BC συγκινούν τους φίλους της «Βασίλισσας».

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον «Ενωσίτη» επιχειρηματία ποτών από τη Μύκονο, ο οποίος προσέφερε ένα σημαντικό ποσό στον Οργανισμό για την αγορά 100 Εισιτηρίων Διαρκείας. Επιθυμία του φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, είναι όπως τα «Διαρκείας» διανεμηθούν δωρεάν σε ανέργους και φοιτητές, οπαδούς της ΑΕΚ, για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική το νέο ΣΠΙΤΙ μας στα Άνω Λιόσια. Προδήλως η επιθυμία του θα ικανοποιηθεί, αλλά με την άρση ή χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων από την Κυβέρνηση για περιορισμό του κόσμου στα γήπεδα.

Η πρωτοβουλία του φλογερού «κιτρινόμαυρου» πιστού της «Βασίλισσας» σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο για άπασα την ανθρωπότητα δείχνει το δρόμο και δημιουργεί προσδοκίες. Παράλληλα, αυξάνει τη δική μας ευθύνη για τα μελλοντικά.

Θα επανέλθουμε με νεότερες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των «Διαρκείας».

Πηγή: newsbeast.gr