Τα φώτα σβήνουν και για μία ώρα εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο, στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος. Είναι η «Ώρα της Γης»!

Το Προεδρικό Μέγαρο έσβησε τα φώτα του συμμετέχοντας στην «Ώρα της Γης». «Μια συμβολική κίνηση με ξεκάθαρο μήνυμα: μόνο αν δράσουμε όλοι μαζί, τώρα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κλιματική και περιβαλλοντική κρίση και να διασφαλίσουμε ένα μέλλον βιώσιμο για τις επόμενες γενιές», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο Instagram της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Στην πρωτοβουλία συμμετείχε και η Ακρόπολη, τα φώτα της οποίας έσβησαν για μία ώρα, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον.

SSI)

Στην ίδια κίνηση προχώρησαν ο Λευκός Πύργος, το Δημαρχείο και η Τεχνόπολη, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Κάστρο Μονεμβασιάς, το Κάστρο Άμφισσας, ο Δήμος Περιστερίου, καθώς και πολλοί ακόμα δήμοι ανά τη χώρα.

Ώρα της Γης 2022 🌍 ⚫️Σβήνουμε συμβολικά τα φώτα του Δημαρχείου της Αθήνας.Θέλουμε ένα μέλλον βιώσιμο για όλους.#EarthHour #Connect2Earth #eat4changeWWF Greece

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Saturday, March 26, 2022

Πηγή: newsbeast.gr