Για δεύτερο 24ωρο αγνοείται η 14χρονη Μαρκέλλα από τη Νίκαια, όπου φέρεται να απήχθη από ενήλικο άνδρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», την Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ, το κορίτσι φαίνεται πώς έπεσε θύμα αρπαγής από τον άνδρα που μπήκε στο σπίτι της ανήλικης, την άρπαξε με τη βία και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Την επόμενη μέρα οι γονείς της ειδοποίησαν την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο μάλιστα δημοσιοποίησε φωτογραφία του κοριτσιού.

Όπως δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού, πριν μερικές μέρες το ίδιο άτομο είχε επαναλάβει την πράξη αυτή εναντίον του 14χρονου κοριτσιού ενώ εξέφρασε το φόβο της για την σωματική ακεραιότητα της κόρης της.

Η μητέρα σύμφωνα με τα λεγόμενά της, του έκανε μήνυση αλλά αυτός δεν δίστασε να της αρπάξει εκ νέου την κόρη, με αποτέλεσμα τώρα να έχει εξαφανιστεί μαζί με το παιδί της. Η ίδια, παρακαλεί να βρεθεί γρήγορα το παιδί της γιατί η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, που μίλησε στην ΕΡΤ, δεν υπήρξε άμεση ενημέρωση για την υπόθεση της 14χρονης από τη Νίκαια καθώς όπως είπε ειδοποιήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου ενώ το παιδί απήχθη στις 7 Οκτωβρίου. Όπως τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος η περίπτωση είναι σοβαρή καθώς έχει ξαναγίνει αρπαγή του παιδιού από τον ίδιο ενήλικα που είναι παντρεμένος με παιδιά.

Πηγή: newsbeast.gr