Οργή και θρήνος κυριάρχησαν στην κηδεία της 41χρονης η οποία έπεσε νεκρή όταν ο σύντροφος της μπήκε στο ουζερί που διατηρούσε εκείνη, και την εκτέλεσε στην Θεσσαλονίκη. Το πρωί της Παρασκευής (04/03), συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο Λιβάδι Ελασσόνας για να αποχαιρετήσουν την 41χρονη γυναίκα και να δώσουν δύναμη στην οικογένεια της που μένει πίσω με ένα μεγάλο «γιατί». Γιατί να χάσει τη ζωή της τόσο άδικα…

Ο θείος της Βίκυς, το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή Live News και αναφέρθηκε αρχικά στα όσα είδε στην κηδεία της. «Μιλάμε για θρήνο, φανταστείτε έφυγα στη μέση της λειτουργίας από τις φωνές και τα κλάματα» σημείωσε αρχικά ο κ. Μπαζούκης.

«Ανάθεμα την στιγμή που γνωριστήκαν και βρήκαμε τον μπελά μας όλοι και εκείνη έφυγε από τη ζωή, η καημένη» τόνισε στην συνέχεια και αποκάλυψε πως η κόρη της 41χρονης, η οποία επίσης τραυματίστηκε από τα σκάγια που έριξαν νεκρή τη μητέρα της, παρευρέθηκε στην κηδεία.

«Τον φοβόμασταν όλοι αυτόν»

«Δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, γιατί την απειλούσε τη γυναίκα κάθε μέρα. Εκείνη τον έδιωχνε και εκείνος γυρνούσε κρυφά. Τον φοβόμασταν όλοι αυτόν» συμπλήρωσε ο θείος της υπογραμμίζοντας ότι τα παιδιά της έμειναν ορφανά.

Πηγή: newsbeast.gr