Σάλος έχει ξεσπάσει στην Πολωνία, καθώς αυτοκτόνησε ο 15χρονος Mikolaj Filiks, γιος της βουλευτή της αντιπολίτευσης Magdalena Filiks, καθώς τα ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι σε μικρή ηλικία είχε βιαστεί από διαβόητο παιδόφιλο.

Όπως αναφέρει ο theguardian.com, η πολωνική κυβέρνηση έχει θεσπίσει σκληρή πολιτική κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και έχει περάσει νόμους, ώστε να ασκεί πλήρη έλεγχο στα ΜΜΕ.

Έτσι, όταν έγινε γνωστό πως καταδικασμένος παιδόφιλος ήταν ακτιβιστής της ΛΟΑΚΤΙ και μέλος στο κόμμα της Magdalena Filiks, ξεκίνησαν να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τα θύματα του.

Το κρατικό τηλεοπτικό ραδιόφωνο Polskie Radio λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες και στοιχεία των παιδιών που είχαν βιαστεί, τα οποία όμως δεν προσέφεραν τίποτα στη συγκεκριμένη υπόθεση, πέρα από προβολή προσωπικών δεδομένων.

Όταν έγινε γνωστό πως ο 15χρονος Mikolaj Filiks είχε βιαστεί σε παιδική ηλικία, ο έφηβος δέχτηκε έντονη παρενόχληση και αποξενώθηκε, με αποτέλεσμα λίγες εβδομάδες μετά να βάλει τέλος στη ζωή του, μην αντέχοντας την πίεση που του ασκούσαν.

Πηγή: newsbeast.gr