Ένα σοκαριστικό ηχητικό απόσπασμα 30 δευτερολέπτων αναρτήθηκε από την υπηρεσία μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας και στο οποίο φέρεται να ακούγονται οι σύζυγοι των Ρώσων επιτιθέμενων να δίνουν το «ok» στους συζύγους τους να βιάσουν Ουκρανές γυναίκες, έγραψε η υπηρεσία στο Telegram, μαζί με την ηχογράφηση.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, το ηχητικό αρχείο ανοίγει με τον μπλε και κίτρινο τίτλο: «Υπηρεσία απορρήτων: Οι σύζυγοι των Ρώσων εισβολέων στον πόλεμο της Ουκρανίας επιτρέπουν στους άνδρες τους να βιάζουν Ουκρανές γυναίκες. Στη συνέχεια, ένας άνδρας και μια γυναίκα ακούγονται να μιλούν στα ρωσικά στο ανατριχιαστικό απόσπασμα.

Μια Ρωσίδα φέρεται να ακούγεται να δίνει στον στρατιώτη σύντροφό της την άδεια να βιάζει Ουκρανές γυναίκες σε μια τηλεφωνική κλήση που υπέκλεψαν οι υπηρεσίες ασφαλείας του Κιέβου. Το σοκαριστικό ηχητικό απόσπασμα διάρκειας 30 δευτερολέπτων της συνομιλίας αναρτήθηκε στο κανάλι telegram της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) την Τρίτη 12/4.

Οι ανατριχιαστικές συνομιλίες

«Αυτή η σοκαριστική υποκλοπή από την SBU αντικατοπτρίζει τις ηθικές αξίες όχι μόνο των κατακτητών αλλά και των συγγενών τους, το 80% των οποίων υποστηρίζει πλέον τον πόλεμο στην Ουκρανία», υποστήριξε η υπηρεσία στην περιγραφή της ηχογράφησης.

Στη συνέχεια ακούγεται η φωνή μιας γυναίκας: «Οπότε ναι, κάντε το εκεί πέρα», λέει. Στη συνέχεια γίνεται σαφές σε τι συμφωνεί. «Ουκρανές γυναίκες εκεί. Βιάστε τις. Ναι». «Μην μου πεις τίποτα, κατάλαβες;», προσθέτει με ένα ντροπαλό γέλιο.

Στη συνέχεια ακούγεται η φωνή ενός άνδρα. «Α-χα», λέει. «Δηλαδή να βιάσω και να μη σου πω τίποτα», ρωτάει, διευκρινίζοντας ότι η γυναίκα του δίνει την άδεια. «Ναι, για να μην ξέρω τίποτα», φέρεται να λέει η γυναικεία φωνή, πριν ακουστούν και οι δύο να γελούν αυτή τη φορά.

«Γιατί ρωτάς» προσθέτει.

«Μπορώ πραγματικά;» ρωτάει ξανά.

«Ναι, σου το επιτρέπω», λέει εκείνη με ένα χαχανητό. «Απλά χρησιμοποίησε προστασία», προσθέτει.

Ο άντρας απαντά και πάλι: «Εντάξει»

Γυναίκα στον πόλεμο της Ουκρανίας

Η δημοσιοποίηση του ηχητικού αποσπάσματος ήρθε αφού ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι κατηγόρησε τα ρωσικά στρατεύματα ότι πραγματοποίησαν «εκατοντάδες βιασμούς», συμπεριλαμβανομένων σεξουαλικών επιθέσεων σε μικρά παιδιά.

Ο στρατός του Πούτιν έχει συνδεθεί με μια σειρά από φρικτές θηριωδίες σε όλη την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των βάναυσων βιασμών και δολοφονιών γυναικών και παιδιών, συχνά μπροστά στα μάτια των ίδιων των μελών της οικογένειάς τους. Η Μόσχα έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς.

Ένας Ρώσος στρατιώτης συνελήφθη μάλιστα αφού φέρεται να κατέγραψε τον εαυτό του να κακοποιεί ένα μωρό.

Πηγή: newsbeast.gr