Στην κριτική την οποία δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο απάντησε η Ματίνα Παγώνη λέγοντάς του πως θα πειστεί όταν δει τι περνάει ο κόσμος στο νοσοκομείο. «Μετά να μου πει την άποψή του» συμπλήρωσε.

«Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ» σημείωσε για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» ενώ εξήγησε ότι θα την σατίριζε αν είχε μια εκπομπή στην τηλεόραση.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος θα πειστεί και αυτός, είναι αγαπητός σε όλους μας» σημείωσε η Ματίνα Παγώνη απαντώντας του μέσω επίσης της εκπομπής του Mega «MEGA Καλημέρα». «Λέω στο Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου» δήλωσε.

«Ο Λάκης προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο αυτό που ήθελε, το χιούμορ, για να βγαίνουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα για να τον απολαμβάνουμε» υπογράμμισε η Ματίνα Παγώνη και τόνισε πως η ίδια είναι δεκτική στη σάτιρα.

«Εμείς θέλαμε με απλά λόγια να πείσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί και νομίζω ότι το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό» επεσήμανε αναφερόμενη στον στόχο που έχουν οι γιατροί, υπογραμμίζοντας ότι μόλις επιτευχθεί αυτό, θα επιστρέψει ο καθένας στη δουλειά του.

«Θα ήθελα ο Λάκης να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε ένα καφέ, να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες Covid»

«Εγώ θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε ένα καφέ και να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες Covid, για να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και να αναπνεύσει. Και μετά να μου πει την άποψή του» συμπλήρωσε.

«Είχαμε πει εδώ και μέρες ότι θα υπάρξει αυτή η αύξηση των κρουσμάτων» σημείωσε η Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι «η Όμικρον είναι πολύ επιθετική, το γνωρίζουμε όλοι και το βλέπουμε στην καθημερινότητά μας».

«Το θέμα είναι ότι η Όμικρον μπορεί μετά τις 15-20 Ιανουαρίου να δώσει μια αποκλιμάκωση σταδιακά, ώστε να ελεγχθεί καλύτερα η κατάσταση και να ηρεμήσει ο πανικός που υπάρχει» ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, υπογραμμίζοντας ότι η πλειοψηφία της μετάλλαξης Όμικρον δεν χρειάζονται νοσηλεία. «Στις μονάδες ΜΕΘ μέχρι στιγμής έχουμε μόνο κρούσματα της μετάλλαξης Delta» συμπλήρωσε.

Πηγή: newsbeast.gr