Μια σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης παιδιού είναι σε εξέλιξη στις ΗΠΑ, καθώς κάμερα ασφαλείας κατέγραψε δύο δασκάλες νηπιαγωγείου που ανήκει σε εκκλησία, να χτυπούν άγρια και να κακομεταχειρίζονται βάναυσα ένα τρίχρονο αγόρι, προκειμένου να το «συνετίσουν».

Σύμφωνα με την nypost.com, το περιστατικό σημειώθηκε στις 6 Ιουλίου στη Τζόρτζια στο νηπιαγωγείο Clarkston First Baptist που ανήκει στην εκκλησία των Βαπτιστών, όταν η γιαγιά του τρίχρονου αγοριού πήγε να πάρει το παιδί από τον σταθμό.

Η μητέρα του, Krystin Collier, ανέφερε ότι ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι με το ένα παπούτσι του να λείπει, είχε τσαλακωμένα και λερωμένα ρούχα, ενώ ήταν εμφανώς ταραγμένος και δεν σταματούσε να κλαίει. «Αυτή τη μέρα, ήταν πολύ, πολύ αναστατωμένος. Του έλειπε ένα παπούτσι, ήταν πολύ ατημέλητος», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του παιδιού στο CBS46 News.

Τότε, παρατήρησε ότι εκτός των άλλων, το παιδί έφερε και μώλωπες σε όλο το σώμα του, οπότε την επόμενη μέρα πήγε στο νηπιαγωγείο και ζήτησε να δει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, με τα ντοκουμέντα να την σοκάρουν.

«Το έσερναν σαν σκυλί»

Η Krystin Collier μίλησε στο Fox News για την κακοποίηση του γιου της και ανέφερε ότι δύο δασκάλες τον χτύπησαν άγρια, ενώ σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι κάμερες, φαίνεται να κακοποιούν ταυτόχρονα κι άλλα παιδιά, αν και μέχρι στιγμής άλλοι γονείς δεν έχουν απευθυνθεί στην δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα και έχει επιβεβαιώσει η Αστυνομία της Τζόρτζια, δύο δασκάλες χαστούκισαν, γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο, κλότσησαν και έσερναν το τρίχρονο παιδί στο πάτωμα.

Οι δασκάλες Bernetta Glover (αριστερά) και Autumn Coney (δεξιά) που κακοποίησαν το τρίχρονο αγόρι

«Μια από τις δασκάλες αρπάζει τον γιο μου και αρχίζει να τον χτυπά, υποθέτω για να τον κάνει να καθίσει», είπε η μητέρα και πρόσθεσε πως «το προσωπικό γρονθοκόπησε το παιδί μου στο πρόσωπο, το έπιασε από τα μαλλιά και το έσερνε σαν σκυλί. Την είδα να τον αρπάζει από τα μαλλιά, να τον χτυπά στον τοίχο και στο πρόσωπο».

Πλέον, οι δασκάλες Bernetta Glover και Autumn Coney διώκονται για κακοποίηση παιδιού σε πρώτο βαθμό και έχουν συλληφθεί, ενώ αναμένεται έαν ασκηθούν διώξεις και για άλλα παιδιά. Χαρακτηριστικά, σε ένα από τα βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας και διέρρευσε στον Τύπο, φαίνεται η μία από αυτές να πατάει τα δάχτυλα ενός κοριτσιού που ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ ταυτόχρονα εκείνη χτυπάει ένα αγοράκι για να καθίσει στο πάτωμα.

Πηγή: newsbeast.gr