Η νέα βιογραφική μίνι σειρά του Hulu επιτέλους είναι εδώ! Η σειρά λέγεται Pam & Tommy και πρωταγωνιστές είναι η Pamela Anderson και ο Tommy Lee, ενώ η ιστορία καλύπτει τη βιντεοκασέτα ερωτικών στιγμών του ζευγαριού που κυκλοφόρησε εν αγνοία τους. Είδαμε λοιπόν τη πρεμιέρα της σειράς, που αποτελείται από 3 επεισόδια και ήμαστε εδώ για να μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας.

Ακολουθεί το review από την ομάδα του Lordoftheseries.gr

Γενικές Εντυπώσεις

Βρισκόμαστε σε μία εποχή, που σχεδόν τα πάντα μπορούν να γίνουν τηλεοπτική σειρά. Στη προκειμένη, ο λόγος γίνεται για την ερωτική βιντεοκασέτα των Pamela Anderson & Tommy Lee. Ακόμα και αν δεν παρακολουθείτε συστηματικά νέα των διασημοτήτων, αναμφίβολα κάτι θα γνωρίζετε για την υπόθεση. Ενδιαφέρον είναι βέβαια ότι βλέπουμε τη σχετική ιστορία μέσα από τα μάτια του “κακού” και όχι μόνο από την οπτική του εμπλεκόμενου ζεύγους.

Drilling & Pounding

Η σειρά λοιπόν, ξεκινάει ένα χρόνο πριν τη κυκλοφορία της περιβόητης κασέτας, δηλαδή τον Ιούλιο του 1995. Βλέπουμε πώς ο Rand σχετίζεται με τον Tommy, με την πλοκή να εστιάζει σ’ εκείνους τους δύο. Ειδική αναφορά αξίζει στο τμήμα μακιγιάζ και κουστουμιών καθώς από την αρχή φαίνεται η εξαιρετική εργασία τους. Ακόμη, το σενάριο φαίνεται γεμάτο, με σταθερό ρυθμό καθ΄ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, αν και ο πιλότος μας προετοιμάζει για το μεγαλύτερο δράμα που θα ακολουθήσει.

I Love You, Tommy

Το 2ο Επεισόδιο, έχει μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν, συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 1995. Εδώ βλέπουμε τους Pam & Tommy να ερωτοτροπούν και να διασκεδάζουν συνεχώς. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει αρκετά τη Pamela, οπότε αυτό το επεισόδιο εστιάζει στη φανταστική απεικόνιση της Lily James στο ρόλο της διάσημης ξανθιάς Καναδέζας.

Έτσι, το Pam & Tommy αλλάζει την οπτική και αυτή τη φορά στο επίκεντρο είναι η Pamela Anderson της Lily James. Οι κινήσεις και οι διάλογοι είναι προσεγμένοι, πέραν της συμβολής του τμήματος μακιγιάζ και κουστουμιών, όπως προαναφέραμε. Όσον αφορά τις ερμηνείες, αμφότεροι η Lily James και ο Sebastian Stan καθηλώνουν!

Σ΄ αυτό το επεισόδιο μπαίνει επίσης και στο νόημα η ιστορία. Σε κάποια σημεία τα επεισόδια, βγάζουν μια αίσθηση ότι παρατραβάνε σε διάρκεια. Εδώ βλέπουμε αρκετό μοντάζ, αρκετές καταχρήσεις και αρκετό clubbing με σκοπό να γνωρίσουμε περαιτέρω το lifestyle του ζευγαριού, αλλά ίσως κουράσει τους θεατές. H χημεία μεταξύ Tommy & Pam είναι προφανής, και ακόμα και στις αργές σκηνές, παραμένει ευχάριστη.

Jane Fonda

Το 3ο Επεισόδιο του Pam & Tommy συνεχίζει εκεί που τελείωσε το πρώτο. Οι Rand και Miltie αποφασίζουν να ρισκάρουν με τη κυκλοφορία της κασέτας, με το Rand να ζητάει εκδίκηση για τη συμπεριφορά του Tommy. Στο 3o-και μεγαλύτερο- επεισόδιο βλέπουμε περισσότερο τον Rand και τη ζωή του, συμπεριλαμβανομένου του αποτυχημένου γάμου του με την Erica. Επίσης βλέπουμε τα πρώτα σύννεφα στις καριέρες των Pamela Anderson και Tommy Lee.Το τρίτο επεισόδιο είναι αρκετά δυνατό καθώς μπαίνει στα ενδότερα της πλοκής. Μεγάλη βοήθεια αποτελούν και τα τραγούδια που ντύνουν τη σειρά, καθώς ακούμε αρκετές 90ς επιτυχίες, που ντύνουν επιτυχώς τη πλοκή.

Τελική Ετυμηγορία

To Pam & Tommy φαίνεται να μπαίνει στη κεντρική πλοκή σταδιακά. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η συνέχεια. Όπως και να έχει, μέχρι στιγμής φαίνεται μια προσεγμένη παραγωγή, που έχει πολλά να δείξει ακόμα.

Η σειρά αποτελείται από άλλα 5 επεισόδια, 8 στο σύνολο, τα οποία θα προβληθούν εβδομαδιαίως, κάθε Τετάρτη.

Πηγή: newsbeast.gr