Το συμβόλαιο του Μαουρίσιο με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι και ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, κυρίως από τις αραβικές χώρες. Μία από αυτές και συγκεκριμένα η Αλ Αχλί από το Κατάρ θέλει να εντάξει από τώρα στο δυναμικό της τον 34χρονο μέσο, ο οποίος κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο Τριφύλλι. Οι Άραβες ζήτησαν την παραχώρηση του παίκτη χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα για την ΠΑΕ και όπως ήταν λογικό η πρόταση αυτό δεν συζητήθηκε καν. Εξάλλου μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για να προχωρήσει η υπόθεση, με την Αλ Αχλί να έχει θέσει deadline 48 ωρών, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να ικανοποιηθεί οικονομικά. Με ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ. Σε σχέση με την άρνηση του καλοκαιριού όταν οι πράσινοι είχαν πει και πάλι «όχι» σε πρόταση 500.000 ευρώ στο φινάλε των μεταγραφών, τώρα μπορούν να βγουν στην αγορά και να καλύψουν το κενό, χωρίς να τους πιέζει ασφυκτικά ο χρόνος. Όπως προείπαμε, όμως, ο Μαουρίσιο θα αποχωρήσει μόνο αν η ομάδα που τον θέλει, πληρώσει για να τον αγοράσει.

Σε αντίθετη περίπτωση ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο Κορωπί, παρά την δεδομένη επιθυμία του να πάρει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr