Ο Παναθηναϊκός έχασε με 91-75 από τον Ολυμπιακό στο «ΟΑΚΑ» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. Ήταν η 10η συνεχόμενη ήττα των «πρασίνων» από το μεγάλο τους αντίπαλο και οι οπαδοί τους έδειξαν τα συναισθήματά τους.

Τόσο στο τέλος της 3ης περιόδου, όταν ο Παναθηναϊκός βρισκόταν πίσω στο σκορ με 23 πόντους, όσο και μετά τη λήξη του αγώνα καθώς οι παίκτες πήγαιναν προς τα αποδυτήρια, οι οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα φωνάζοντας συνθήματα και γιουχάροντας.

Η βαριά ήττα που υπέστη ο Παναθηναϊκός αν μη τι άλλο χάλασε το κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις της ομάδας. Ενδεικτικό είναι πως ο Αργύρης Πεδουλάκης, τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, αλλά και ο σέντερ Γιώργος Παπαγιάννης επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο και συζήτησαν με ορισμένους οπαδούς σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

Το αποτέλεσμα, πάντως, ίσως να προκαλέσει εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό να εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων και να μην μπορεί να νικήσει για ακόμη ένα παιχνίδι τον Ολυμπιακό.

Πηγή: newsbeast.gr