Ο Τζανμάρκο Ποτζέκο, ο οποίος είναι ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας, ήταν ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο του Παναθηναϊκού όπως αποδεικνύει και η επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά τελικά δεν κατέστη εφικτό να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές, με τον ίδιο να εξηγεί το γιατί.

Ο Ποτζέκο έκανε δηλώσεις στη Nova και σε αυτές ρωτήθηκε για τους πράσινους, για το αν υπήρξε προσέγγιση αλλά και για το αν υπήρχε ενδιαφέρον από την πλευρά του. Ερωτήσεις στις οποίες απάντησε ο Ιταλός προπονητής, λέγοντας τα εξής…

Για το αν τον προσέγγισε ο Παναθηναϊκός: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ περήφανος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Όταν ήμουν παίκτης και αγωνιζόμουν στην Φορτιτούντο με είχαν κερδίσει πολλές φορές. Φυσικά έχω τεράστιο σεβασμό σε αυτό τον σύλλογο. Για να πω την αλήθεια, ο Γιαννακόπουλος με κάλεσε και είχαμε 30 εκπληκτικά λεπτά επικοινωνίας στο τηλέφωνο, αλλά ήταν κάτι στη… μέση. Ο καθένας θα μπορούσε να με καταλάβει… Είμαι πατέρας. Δέκα ημέρες πριν η γυναίκα μου έφερε στον κόσμο το παιδί μας και δεν ήταν εύκολο. Και φυσικά έχω μεγάλο σεβασμό στον Ράντονιτς. Έκανε εξαιρετική δουλειά σε όποια ομάδα ήταν στο παρελθόν».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό: «Ξέρεις, κάθε παίκτης και προπονητής έχει το δικό του στυλ. Και για εμένα είναι πολύ σημαντικό, με βοηθάει και με ακολουθεί το πάθος. Το να είσαι προπονητής σε μία ομάδα με μεγάλο κοινό είναι σίγουρα κάτι το εκπληκτικό. Ποτέ δεν ξέρει στη ζωή… Ίσως στο μέλλον. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιαννακόπουλο διότι ξόδεψε 30 φοβερά λεπτά στο τηλέφωνο και μου έστειλε μήνυμα για το μωρό μου, το οποίο όμως δεν έλαβα. Αν λάβεις εσύ το μήνυμα, στείλε το και σε εμένα».

Πηγή: newsbeast.gr