Ένα από τα ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας στην άκρη αυτά των μεταγραφών, αφορά στον Λούκας Βιγιαφάνιες και στην ανανέωση του συμβολαίου του, με τα νέα για τον Αργεντίνο να μην είναι και τα πιο καθησυχαστικά για τους πράσινους, αφού δύο ομάδες τον έχουν ήδη προσεγγίσει και περιμένουν την απάντησή του.

Ο 30χρονος επιθετικός μέσος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού φέτος, αφού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να παρουσιαστεί πιο ώριμος και πλήρης από ποτέ στο παιχνίδι του. Η λογική, επομένως, έλεγε ότι οι πράσινοι δεν θα έχαναν καθόλου χρόνο σε ό,τι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν είναι έτσι, όμως. Στην πράσινη ΠΑΕ, εν γνώση τους, αποφάσισαν να αφήσουν να περάσει ένα διάστημα, πριν πάρουν την οριστική τους απάντηση. Ο λόγος καθαρά οικονομικός, αφου είχε το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ομάδα (700.000 ευρώ ετησίως).

Το κατά πόσο, όμως, ο Παναθηναϊκός έχει την άνεση να αφήσει κι άλλο στο «περίμενε» τον Βιγιαφάνιες, αμφισβητείται πλέον. Και αμφισβητείται επειδή δύο ομάδες έχουν προσεγγίσει τον Αργεντίνο, κάνοντάς του σαφές ότι θέλουν να τον αποκτήσουν. Δύο ομάδες από το Μεξικό, χώρα στην οποία ο 30χρονος, όπως και στην Ελλάδα, έχει καλό όνομα μετά τη θητεία του στη Μονάρκας Μορέλια τη σεζόν 2019-20.

Παναθηναϊκός

Θέλει Παναθηναϊκό, αλλά…

Τα ονόματα των δύο ομάδων ή τα λεφτά που προσφέρουν στον παίκτη, δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη. Τουλάχιστον όχι στους δημοσιογράφους, γιατί στην ΠΑΕ δεν γίνεται να μην ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει, τι προσεγγίσεις δέχεται ο ποδοσφαιριστής και όλα τα σχετικά. Τα ξέρουν αυτά. Και τα ξέρουν επειδή η επιθυμία του Βιγιαφάνιες δεν έχει αλλάξει: Θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και στους πράσινους. Δεν είναι διατεθειμένος όμως να περιμένει για πολύ καιρό ακόμη…

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή έχουν φροντίσει να διαρρεύσουν ότι προτεραιότητα έχει ο Παναθηναϊκός και ότι δεν πρόκειται να πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το τριφύλλι. Αν πρώτα δεν έχει στα χέρια του και αυτή την πρόταση. Μια πρόταση που δεν θα πρέπει, πλέον, να είναι και πολύ μειωμένη, όπως θα ήθελαν στη διοίκηση των πράσινων, αφού οι διεκδικητές του Βιγιαφάνιες έχουν ήδη εμφανιστεί. Και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι σημαντικό πλήγμα αν τον χάσει…

Πηγή: newsbeast.gr